We houden net zoveel van dieren als jij.

Beste fokkers,

Al geruime tijd wordt de vogelhouderij niet alleen als hobby beschouwd, maar is ze ook gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde bevindingen en een professioneel standpunt. 

Prestaties in korte tijd, kwaliteit op de lange termijn en gezonde generaties kunnen alleen maar voortbouwen op deze hoekstenen. 

De vogels hebben de behoefte aan vitale vitaminen, mineralen, sporenelementen en aminozuren om het organisme als energiebron te dienen en alle vitale processen in het lichaam positief te beïnvloeden. 

Voedingswetenschap genaamd "microvoeding". Het is verder ontwikkeld om tekortkomingen te verhelpen, het metabolisme te stimuleren en te voldoen aan seizoensgebonden behoeften (in de fokkerij, rui, rustfase, tentoonstellingstijd, ras, enz.). 

Door optimale en gezondheidsbevorderende microvoeding (vitaminen, mineralen, sporenelementen en aminozuren) kunnen we de bescherming van onze vogels tegen deficiëntieziekten garanderen. 

Door middel van dagelijkse voeding kunnen we immuniteitsopbouwende, spijsverteringsregulerende en stressverlagende resultaten bereiken. Vanuit dit oogpunt hebben we u een breed scala aan producten te bieden.

Onze voedingssupplementen in alle soorten zijn te vinden op  www.easyyem.com/