Wij, Roy & Ramona Slangen, zijn sinds 2005 de trotse eigenaren van Friture De Ziepe. 

In de ruim 15 jaar wat wij bestaan, hebben we een trotse naam opgebouwd
in onze woonplaats Nuth, maar ook buitenshuis staan wij reeds goed bekend.

Sinds begin 2011 zijn wij in het trotse bezit van een mobiele frietwagen.
Deze stellen wij beschikbaar voor alle feesten en partijen.

Wij werken met verschillende soorten friet en een enorm groot aanbod aan snacks en schotels.  Wij staan bekend om onze kwaliteit en gebruiken daarom uitsluitend A-merk producten.Klik op het onderstaande logo om een sfeerimpressie te krijgen van Friture De Ziepe uit Nuth Voor meer info neems een kijkje op www.friture-deziepe.nl


De Ziepe Mobiel is de perfecte manier om uw verjaardag, communie, bruiloft en andere feesten van heerlijke frietjes en snacks te voorzien en is de ideale partner voor het verzorgen van uw feest in Limburg en daarbuiten. 

Alles gaat bij ons in overleg met de klant, wij maken de heerlijkste frietjes in een leuke ouderwetse puntzak of bakje. Ons snack aanbod is zo uitgebreid dat er voor iedereen wel wat lekkers is. Ons motto is: De klant betaalt.....De klant bepaalt.


 

Voor meer info neem een kijkje www.deziepe-mobiel.nl


Verantwoord Frituren

We frituren met vloeibaar vet. Vloeibaar vet bevat minder transvet en verzadigd vet en is daardoor beter voor de gezondheid dan vast vet. We houden ook rekening met uw gezondheid.


Maar geniet bovenal van onze heerlijke friet op uw feest zodat u kunt terugkijken op een geslaagde dag van u, uw kind(eren) of uw bedrijfsfeest.