UITGELICHT


 


Over Luxan

 

Ongedierte, onkruiden, schimmels, groene aanslag en overlast door bijvoorbeeld een grote slakkenplaag in uw tuin. Allemaal problemen waar u liever niet mee geconfronteerd wordt. Ze zijn er echter wel en natuurlijk wilt u genieten van uw tuin en wilt u leven in een schone en hygiënische leefomgeving zonder dat de muizen door uw keukenkastjes rennen. Daarom zijn er de producten van Luxan, probleemoplossers voor gebruik in huis en in de tuin! De Luxan producten pakken het probleem bij de basis aan en verlossen u snel en effectief van de overlast. U heeft daarbij de zekerheid dat de producten beoordeeld zijn door een college van deskundigen en dat de producten voldoen aan de zware normen die daarvoor gelden. Dat blijkt uit het speciale toelatingsnummer voor Nederland wat op de Luxan verpakkingen vermeldt staat. Luxan biedt u dan ook een pakket verantwoorde probleemoplossers die bewezen effectief zijn en die volgens de geldende milieurichtlijnen toegestaan zijn voor gebruik door de consument.


Voorbeelden van producten die oa te koop zijn bij Welkoop en de Boerenbond:Tegen muizen:

De Muizenbox + Klem Transparant is een lokdoos die is voorzien van een stevige klem.  Deze klem kan gemakkelijk van buitenaf worden opgespannen. Het voordeel van plaatsing van de klem in een afgesloten lokdoos is dat hierdoor kinderen maar ook katten, honden en andere huisdieren niet onbedoeld met de klem in aanraking kunnen komen. Een veilige en gifvrije manier van muizen bestrijden. Doordat de lokdoos transparant is kan eenvoudig de vangst worden gecontroleerd.
Tegen katten:

Prikka Strips kunnen worden bevestigd bovenop muren, schuttingen, dakranden en andere ondergronden.  Hiermee kunnen indringers en katten worden geweerd.  De strips zijn zo ontworpen, dat ze een zeer sterk werend effect hebben zonder daarbij grote verwondingen te veroorzaken. 

Prikka Strips zijn voorzien van handige gaten die het vastschroeven vergemakkelijken.
Voor meer info, neem een kijkje op de website www.luxan.nl